Clintonin tiimi kauhuissaan FBI johtajan James Comeyn potkuista

Demokraatit odotetusti nostivat valtavan hälyn kun presidentti Donald Trump erotti FBI johtajan James Comeyn.

Ulkomaat ke 10.05.2017 08:49
Breitbartin artikkeli. FBI:n erotettu johtaja, James Comey

Demokraatit odotetusti nostivat valtavan hälyn kun presidentti Donald Trump erotti FBI johtajan James Comeyn. Demokraatit syyttivät presidenttiä yrityksestä peitellä tutkimuksia Venäjän vaikuttamisesta vuoden 2016 presidentinvaaleihin, kertoo Breitbart.

Huolimatta siitä, että Hillaryn Clintonin vaalitiimi syytti Comeytä Hillaryn häviöstä, he nyt pitävätkin Comeyn puolia.

“Tämä on kuin kauhuelokuvaa. Olin yhtä pettynyt ja turhautunut kuin muutkin siitä miten sähköpostiskandaalin tutkiminen hoidettiin, mutta tästä olen kauhuissani”, kirjoitti Clintonin kampanjan johtaja Robby Mook Twitterissä.

Obaman avustajat myös syyttivät, että Trump yrittää peitellä Venäjä-tutkimuksia.

“Tätä ei saa kuorruttaa sokerilla. Comeyn erottaminen on yksi pelottavimmista asioista joita Trump on tehnyt”, kirjoitti entisen Obaman hallinnon Valkoisen talon viestintäjohtaja Jen Psaki Twitterissä.

Entinen Obaman kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Ben Rhodes oli myös pöyristynyt.

“Tämä ei ole normaalia. Tämä ei ole tervettä demokratialle. Kymmenen vuoden kiinteä kausi FBI:n johtajalle on juuri tällaisen estämistä varten”, hän kirjoitti. 

Senaatin demokraatit parveilivat myös Twitterissä jakamassa tunnelmiaan ja syyttämässä Trumppia tutkimusten estämisestä.

Trumpin kannattajat kommentoivat keskusteluissa: "Katsokaa kun dominot kaatuvat. En ole todellakaan kyllästynyt voittoihin, herra presidentti. Drain the swamp some more!"

"Samaa mieltä. Kun ensin on tuhlattu miljoonia dollareita kuuden kuukauden mittaiseen noitavainoon, joka on tuottanut tasan nolla todistetta epäilyjen puolesta ja joka on tuhonnut koko julkisen luottamuksen FBI:n toimintaan, oli jo korkea aikakin Coneyn lähteä", jatkaa toinen kommentoija.

Jukka Rahkonen ke 10.05. 08:49

Kommentit: 1

Juha. ke 10.05.2017 10:00 0

Otappa nyt Demokraattien ja etenkin Hillary Clintonin aivoituksista selvää. Hävittyään vaalit omaksi järkytyksekseen Hillary Clinton karkasi kaiken päälle, joka vain liikkui tuona kohtalokkaana vaaliyönä. Sanomattakin on selvää, että FBI johtaja James Comey oli demokraattien ja Barak Obaman mies, jonka organisaatiota käytettiin suoraan sisäpoliittiseen vehkeilyyn Obaman hallinnon toimesta. Mutta kun tätä tehtiin ns. "hyvän ja oikean asian puolesta", niin sehän sopi kovasti demokraateille, eikä ns. laillisuus kysymyksissä ollut huolen häivää. Kaiken lisäksi demokraattien hellimä ajatus Vladimir Putinin puuttuminen USA:n presidentinvaaleihin kyber sodalla on täysin tuulesta temmattua paperback writerin puolivillaista jännärikirja tuotosta. Ja sitä paitsi Euroopassa EU puuttuu jokaisen jäsenmaansa vaaleihin kaikien mahdollisin keinoin paitsi salamurhaamalla tätä. Sen lisäksi USA puuttui Venäjän presidentin vaaleihin itse sen tunnustaen ja vieläpä rehvastellen sillä, kun Bill Clinton oli presidenttinä ja Venäjällä väännettiin valtakautta jatkamaan jo terveydeltään ja alkoholiogelmainen Boris Jeltsin. Muistattehan ne hurjat moovit mitä tuo sydänsairas mies teki lavalla. Jokainen hallinto tietysti järjestee uuden isännän ottein maan kaikkia organisaatioita mielensä mukaan, johon sillä vain on valtaoikeudellinen mahdollisuus. Se on täysin normaalia ja tervettä hallintokulttuuria. Kuvitelkaa nyt. Siis Donald Trumph jatkaisi Barak Obaman "tiimillä" tehden "omaa" politiikkaansa. Mitä siitä tulisi? Jo nyt demokraatit ja Barak Obama henkilökohtaisesti on heitellyt kaikin kuvitelvavissa olevin keinoin keppejä Donald Trumphin rattaisiin. Joka on täysin rikollista toimintaa ja hyvien tapojen vastaista, mitä kuuluu aidon demokratian pelisääntöihin. Tuollaista voi kutsua lievästi sanoen huonoksi häviämiseksi. Mutta vassareille on aina vaalit huono hallintomuoto, jos kansa äänestää "väärin". Silloin kun he itse voittavat jotakuinkin reilulla pelillä, silloin laululinnut "laulavat kaKommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Miehistä, naisesta, mediasta ja direktiiveistä

Klo 11:41.

Reijo Tossavainen

Punavihreä kenttäoikeus Kärkkäistä vastaan jatkuu Hesarin johdolla

Klo 07:24.

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

ma 21.05. 11:11

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

ma 21.05. 11:10

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot