Ranska valitsi Emmanuel Macronin -globalistin ja Hollanden kopion

Ranska haluaa tilanteensa muuttuvan samaan suuntaan ja samalla tavalla kuin Hollandenkin kaudella. Seuraavaksi tulevat Ranskan parlamenttivaalit.

Ulkomaat ma 08.05.2017 07:19

Emmanuel Macron sai 66,06 prosenttia äänistä, kun Euroopan unionia ja haittamaahanmuuttoa vastustavan Le Penin osuus oli 33,94 prosenttia. 

Macron edustaa samaa poliittista jatkumoa kuin presidentti François Hollande, mutta Macron aikoo tiukentaa Euroopan unionin liittovaltiokehitystä entisestään. Macron on ajamassa unionille yhteistä taloushallintoa ja budjettia sekä puolustusvoimia. Macron on myös uhkaillut kovilla rangaistuksilla jäsenvaltioita, jotka eivät ota Euroopan unionin määräämiä siirtolaisten taakanjakoja vastaan.

Ranskan Presidentti Emmanuel Macron on kommenteissaan ollut erittäin passiivinen Ranskassa riehuvaa terrorismia ja siirtolaisten rikosaaltoa sekä mellakointeja kohtaan. Hänen mielestään se on osa tätä päivää ja siihen tulee kaikkien vain tottua.

Ranskan talousvaikeudet ja vaikea työttömyystilanne ovat olleet ratkaisemattomia ongelmia Macronin itse ollessa Hollanden talousministerinä, joten hyvin todennäköisesti samat ongelmat jatkuvat ja yhä vaikeutuvat Macronin jatkaessa samaa linjaa kuin Hollande. Vallitsevasta tilanteesta ongelmineen hyötyvät aina jotkut eturyhmät ja heille aito muutos ei olisi hyvä uutinen.

Jos ja kun Macron ei kykene tuomaan korjauksia Ranskan vaikeisiin siirtolais- ja talousongelmiin, se kasvattaa Le Penin ja Front Nationalin suosiota kesäkuun parlamenttivaaleissa. Presidentti tarvitsee vahvan edustuksen parlamenttiin voidakseen vaikuttaa maansa politiikkaan käytännössä.

Jukka Rahkonen ma 08.05. 07:19

Kommentit: 1

Juha. ma 08.05.2017 10:41 0

Au revoir Ranska.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Tolpat merellä

su 20.08. 21:05

Alan Salehzadeh

Terrori-iskut jatkuvat niin kauan, kun islamistien kanssa lepsuillaan

su 20.08. 13:33

Arto Luukkanen

Turusta seurasi: suomalainen on suomalaisen vihollinen?

su 20.08. 13:13

Reijo Tossavainen

Hallitsemattoman muuttoliikkeen seurauksia ymmärretään ja ei ymmärretä

su 20.08. 11:01

Heikki Porkka

On tekojen aika

su 20.08. 09:01

videot