Jarmo Keto asettuu ehdolle Perussuomalaisten puoluesihteeriksi

Mainostoimiston toimitusjohtaja hakee puoluesihteeriksi: "Suunnitelmani pakottavat muut puolueet seuraamaan Perussuomalaisia perässä"

Kotimaa ma 08.05.2017 06:59

Perussuomalaisten Helsingin piirissä piirisihteerinä toiminut Jarmo Keto asettuu ehdolle Perussuomalaisten puoluesihteeriksi. Keto hakee tehtävään irtisanouduttuaan kymmenen henkeä työllistävän mainostoimisto G-Worksin toimitusjohtajan tehtävistä. Keto ehti työskennellä toimistossa yrittäjänä ja toimitusjohtajana kuuden ja puolen vuoden ajan.

Keto on julkistanut verkkosivuillaan viiteen teemaan jakautuvan toimenpideohjelman puolueen uudistamiseksi. Ohjelma pitää sisällään mm. sähköisten demokratiatyökalujen käyttöönottoa, puoluehallituksen työskentelyn ammattimaistamista sekä rahoituksen siirtoa paikallistasolle.

“Toteutamme puolueeseen sähköisiä, suoran vaikuttamisen välineitä, joilla jäsenistö voi luoda reaaliaikaisia aloitteita ja kerätä niille kannatusta. Kun tämän teemme, muiden puolueiden toiminta alkaa näyttää hyvin vanhanaikaiselta, ja heidän on seurattava esimerkkiämme. Emme siis uudista pelkästään omaa puoluettamme, vaan koko suomalaisen demokratian”, toteaa puoluesihteeriehdokas.

Keto myös lupaa, että hänen valintansa jälkeen puolue lopettaa “rasistipallon” perässä juoksemisen. “Media sekä poliittiset kilpailijamme pyrkivät tietoisesti ohjaamaan jäsenpolitiikkaamme ja poliittista huomiotamme nostamalla kohuja milloin minkäkin Facebook-kirjoituksen vuoksi. Keskusteluun heitetään rasistipallo, ja pahimmillaan puolue juoksee pallon perässä viikkokausia, unohtaen tyystin poliittisen viestinsä. Jäsenpolitiikan tekeminen ulkopuolisen paineen alla on epäoikeudenmukaista, eikä  epäoikeudenmukaisuus käy laatuun” Keto päättää.

Lisätietoa: www.jarmoketo.fi

Jukka Rahkonen ma 08.05. 06:59

Kommentit: 1

Juha. ma 08.05.2017 10:47 0

Tänä päivänä ei voi luottaa kehenkään persuun. Sanoi hän mitä sanoi. Ministerismies Timo Soini on tehnyt uraa uurtavaa työtä tällä saralla. Onkohan suomalaista äänestäjää koskaan ammuttu selkään noin pahasti kuin Persut viime eduskuntavaaleissa? Niin tai näin. Se on ainakin varmaa, että kansa on täysin statistin roolissa nykyisessä silhuetti taiteessa, jota politiikaksi kutsutaan.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Jessica Vahtera

Surusta vihaan ja pelon seurassa kotiin

Klo 09:27.

Reijo Tossavainen

Presidentti Sauli Niinistö puhui "muunneltua totuutta" maahantulijoista

Klo 06:22.

Matti Viren

Työvoiman tarjonta kasvaa vain palkkojen myötä

ti 22.08. 13:10

Timo Vihavainen

Armotonta menoa

ti 22.08. 12:32

Heikki Porkka

Vastuulliset esiin, hallituksella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ero

ti 22.08. 11:09

videot