Qatar avaa suurmoskeijan Malmössä

Qatarin diktatuuria, jossa vallitsee islamilainen laki Sharia, on toistuvasti syytetty islamilaisen terrorismin rahoittamisesta

Ulkomaat la 06.05.2017 09:35
Breitbartin artikkeli

Qatarin hallinto on avannut skandinavian suurimman moskeijan Malmössä Ruotsissa

Pinta-alaltaan 1791 neliömetrin kokoinen Umm Al-Mu’minin Khadijah moskeija tarjoaa tilat noin kahdelle tuhannelle muslimille ja maksaa Qatarin hallitukselle noin kolme miljoonaa euroa, Qatarin uutistoimituksen mukaan.

Qatarin diktatuuria, jossa vallitsee islamilainen laki Sharia, on toistuvasti syytetty islamilaisen terrorismin rahoittamisesta. Qatarin ja Saudi-Arabian laiton rahoitus Isisille ja muille alueen Sunni-ryhmille mainitaan Yhdysvaltain hallinnon dokumentissa vuodelta 2014, joka julkaistiin Wikileaksissa 2016.

The Telegraph teki tutkimuksen myös vuonna 2014 ja syytti Qataria islamistiryhmien rahoittamista Libyassa, Irakissa ja Somaliassa turkkilaisten välikäsien kautta.

Carl Schiøtz Wibye, Norjan entinen lähettiläs Qatarin naapurissa Saudi-Arabiassa, on lausunut, että Euroopan maiden hallintojen täytyy “kitkeä kaikki paikallinen islamilainen vaikuttaminen tuli se sitten rahallisen tuen, kirjallisuuden tai järkyttäviä puheita pitävien imaamien videoiden kautta”, osana ulkomaisen rahoituksen ja tuen kieltämistä uskonnollisille institutiolle kuten tämä Malmön suurmoskeija..

“Lisäksi meidän tulee vaatia, että kaikki imaamit puhuvat norjaa, jotta voimme paremmin ymmärtää mitä muslimiyhteisöissä tapahtuu", Wibye jatkoi.

Malmö, joka on Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki, on muuttunut huume- ja aserikollisuuden sekä kaiken sen levottomuuden keskukseksi, joka aina seuraa massiivista muslimimaahanmuuttoa. Toistuvat kranaatti-iskut ovat erityisen huolestuttava ilmiö kaupungin arjessa, joka uhkaa jo kaikkia kaupungin asukkaita.

Silta ja Shcengen alueen vapaa liikkuvuus Köpenhaminan ja Malmön välillä on tehnyt Malmöstä tärkeimmän reitin salakuljettaa aseita, huumeita, ihmisiä ja kaikkea rikollista muualle Skandinaviaan.

“Silta toi aikanaan hyvää kaupungille, mutta poliisin näkökulmasta se on tuonut vain lisää rikollisuutta. Nyt kun olemme osa Euroopan unionin Schengen-aluetta, me emme saa enää tehdä normaaleja rajatarkastuksia. Se tekee mahdottomaksi valvoa mitä rajan yli tulee ja mitä on tapahtumassa”, kertoo Torsten Elofsson, eläkkeelle jäänyt poliisipäällikkö Ruotsissa.

Elofsson sanoo, että joitakin alueita Malmössa ja muualla Ruotsissa voidaan hyvin kutsua "no-go alueiksi". Elofssonin mukaan näiden alueiden lukumäärä on kasvamassa.

“Poliisi voi mennä näille alueille, mutta silloin täytyy tehdä erityisvalmisteluja”.

 

Breitbart.

Jukka Rahkonen la 06.05. 09:35

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Jukka Hankamäki

Mehiläinen pisti - Sosiaalipolitiikka metsään menossa

su 27.05. 15:18

Timo Vihavainen

Ajoituskysymyksiä

su 27.05. 15:17

Professorin Ajatuksia

Tyhmyys pilasi neljän ihmisen elämän

su 27.05. 15:16

Arto Luukkanen

Wanha suola janottaa: SDP ja kokkarit?

la 26.05. 16:30

Reijo Tossavainen

Orpo iloitsee siitä, että sinäkin saat maksaa etelän pankkien ongelmista

la 26.05. 11:16

videot