Brigitte Bardot: "Marine Le Penillä on tahtoa laittaa Ranska etusijalle ja palauttaa rajat"

Birgitte Bardot ilmoitti jo vuoden alussa tukevansa Marine Le Peniä

Ulkomaat ke 03.05.2017 21:26

Ranskalainen elokuvatähti Brigitte Bardot on kehottanut maanmiehiään olemaan äänestämättä Emmanuel Macronia Ranskan presidentinvaaleissa sunnuntaina, kertoo Breitbart.

Bardot, yksi 1950- ja 1960-luvun vetovoimaisimmista naisnäyttelijöistä, ilmoitti vuoden alussa tukevansa oikeiston ehdokasta Marine Le Peniä. Le Figaron julkaisemassa laajassa henkilökuvassa sivuttiin myös kulttuurisia kysymyksiä ja Bardot kertoi ajatuksiaan nykykulttuurista:

”Elämme aikaa, jolloin Ranskalla ei ole enää sitä säteilyä ja majesteettisuutta, mikä sillä ennen oli."

Myös massamaahanmuuttoon näyttelijällä oli selkeä kanta.

”Olen erittäin isänmaallinen. Minut kasvatti isä ja isoisä, jotka taistelivat Ranskan puolesta ja juurruttivat minuun rakkauden kotimaatani kohtaan. En ole ylpeä siitä, mitä Ranska on tänään. En ole fasisti sen enempää, kuin mitä Marine Le Penkään on.”

Bardot vakuutti, että Marine Le Penillä on "tahtoa ottaa Ranskan tilanne haltuun, palauttaa rajat ja laittaa Ranska etusijalle."

Bardot kertoi myös vastustavansa muslimien kasvohuntua ja halal-teurastusta.

Tytti Salenius ke 03.05. 21:26

Kommentit: 1

Juha. ke 03.05.2017 22:17 1

”Elämme aikaa, jolloin Ranskalla ei ole enää sitä säteilyä ja majesteettisuutta, mikä sillä ennen oli."

Nimenomaan näin! Ja tämä koskee koko Eurooppaa poislukien muutamat kunnialliset kansakunnat, jotka ovat saaneet jo maistaa mielettömyyden hedelmää. Eurooppalaisten kansakuntien elitistiset globalistit ovat tehneet Euroopasta kolmannen maailman "jalkojen pesijän", väheksymättä yhtään tuota perikristillisyyden ilmentymää, jonka Jeesus osoitti Pääsiäisenä nolostuville opetuslapsilleen. Toinen mielipiteiltään rohkea nainen. Tuo nuorena ollessaan kauniin naisen ilmentymä ja näin pinnallisena heitukkana pidettävä nainen omaa elämän kokemuksen ja vuosien tuoman peri pohjalaisen naisen vakaata viisautta ja ymmärrystä siitä, mitä merkitsee pitää jalkansa maassa elämän tuomissa ristiaallokoissa. Länsimaisen kulttuurin perusvika on se, ettei vanhoja polvia ja heidän pitkän elämän tuomaa viisautta arvosteta kuin sitävastoin alkukantaimissakin heimoissa ja kyläyhteisöissä ymmärretään kääntyä ns. kylänvanhimpien puoleen suuren ongelman kohdatessa, johtui se sitten säästä tai heimn sisäisten kärhämien sovittelussa. 1950-luvulta saakka nuorison kapina ja uhma vahnempiaan ja yhteiskuntaa kohtaan on johtanut siihen, että parasta-aikaa nytkin tätä maata johtavat lapset ja heidän hetken haihatuksensa määrittelevät yhteiskunnan arvot ja politiikan. Kiinan kulttuurivallankumouksen ehdottomuudella kaikki ajatukset revitään alas ja poltetaan sensuroiden sekä kriminalisoimalla kaikki se, joka ennen on ollut pyhää ja kivijalka yhteiskunnan perustana, jonka päällä se seisoo ja pysyy. Koko tunnettu ihmisen historian on kansallisvaltio ollut se hyvinvoinnin luoma voima ja yhteiskuntarauhan sekä järjestyksen perusta, jolla Euroopan yhteiskunnat on nykyisiin mittoihinsa kehittyneet turvaten ruokaomavaraisuuden ja teollisuuden työpaikat sekä siitä koituvan elintason.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Jukka Hankamäki

Mehiläinen pisti - Sosiaalipolitiikka metsään menossa

su 27.05. 15:18

Timo Vihavainen

Ajoituskysymyksiä

su 27.05. 15:17

Professorin Ajatuksia

Tyhmyys pilasi neljän ihmisen elämän

su 27.05. 15:16

Arto Luukkanen

Wanha suola janottaa: SDP ja kokkarit?

la 26.05. 16:30

Reijo Tossavainen

Orpo iloitsee siitä, että sinäkin saat maksaa etelän pankkien ongelmista

la 26.05. 11:16

videot