Marion Le Pen lupaa, että Marine Le Pen presidenttinä tulee kumoamaan homolait

"homoavioliittojen kumoaminen on lupaus, jonka pidämme ja minä henkilökohtaisesti takaan, että ne myös kumotaan."

Ulkomaat ke 03.05.2017 14:14

Jos Marine Le Pen valitaan presidentiksi, hän tulee kumoamaan Ranskan samaa sukupuolta olevat avioliittolait, kertoo Breitbart.

Näin on vannonut presidenttiehdokaan sisarentytär Marion Maréchal-Le Pen.

Sunnuntaina puhuessaan BFMTV:lle nuori Le Pen lupasi henkilökohtaisesti varmistaa tätinsä noudattavan tätä lupausta, jos hänet valitaan 7. toukokuuta.

”Se ei ole etusijalla, mutta homoavioliittojen kumoaminen on lupaus, jonka pidämme ja minä henkilökohtaisesti takaan, että ne myös kumotaan.”

Marine Le Penin ohjelman esityksessä numero 87 Ranska lupaa kumota homoavioliitot peruuttamatta kuitenkaan samaa sukupuolta olevien niitä liittoja, jotka on jo solmittu.

”Kansallinen rintama tulee korvaamaan oikeusministeri Christine Taubiran nimeämän samaa sukupuolta olevien naimisiinmenon rekisteröidyillä parisuhteilla."

Le Pen korosti Kansallisen rintaman kunnioittavan myös muitakin ehdotuksessa olevia lupauksia, kuten säilyttää lääketieteellisesti avustettu lisääntyminen (PMA) vain heteroparien hoitona hedelmällisyyteen liittyvissä ongelmissa.

Homoavioliittojen laillistamisen perimmäinen tarkoitus oli alun perinkin saada verovaroilla maksettua keinohedelmöityshoitoa lesbopareille, ja tätä LGBT -aktivistit ja näkyvästi esillä oleva vasemmistolaissiipi edelleenkin vaativat Ranskassa.

”Vastaavasti voimme myös vastustaa korvikeäitien laillistamista ja sijaissynnytyksiä vastustavien lakien kiertämistä, jota parhaillaan tapahtuu”, Le Pen lisäsi.

Emmanuel Macron tukee homoavioliittoja ja on aiemmin sanonut kannattavansa oikeuksien laajentamista lesboparien lääketieteellisesti avustettuun lisääntymiseen.

Ranskan konservatiiviryhmä La Manif pour Tous nimitti viime viikolla Macronia perheenvastaiseksi ja suosivan presidenttikisassa mieluummin rahaa kuin ihmisiä.

Organisaatio, joka oli vastuussa satojen tuhansien homoliittoja vastustavien ihmisten mielenosoituksista vuonna 2013 on julkaissut kannanoton. Siinä Macron kuvataan avoimesti perheen vastaisena ehdokkaana ja kehotetaan kannattajia olemaan äänestämättä häntä.

Perheitä puolustavan ryhmän mukaan Macronin voitto johtaisi sivilisaation mullistuksiin ja loisi uusia vääryyksiä ja eriarvoisuutta naisia ja lapsia kohtaan.

Tytti Salenius ke 03.05. 14:14

Kommentit: 1

Juha. ke 03.05.2017 19:49 1

Marion Le Pen käy pelotta päin tulta kuin amerikkalaiset, kanadalaiset ja englantilaiset sotilaat Normandian maihinnousussa kesäkuussa 6/1944. Uskallan luvata ettei yksikään mies (ei edes Donald Trumh) ottaisi tuollaista muurinmurtaja -politiikkaa ohjelmakseen tietäen sen, että muurilta kaadetaan helvetin kuumuuden lämmimä öljy niskaan ja tykit syytäisivät kaikkea mikä vain putkeen saataisi tungettua. Rohkea nainen, joka ainoana näkyvänä politiikkona uskaltaa seisoa periaatteidensa takana, aikana jolloin ihmisellä ei saa olla mitään periaatteita "menestyäkseen". Kävi Le Penin miten hyvänsä elämässä ja kuolemassa. Hänet tullaan muistamaan kuten Margareth Thatcherkin (1923-2013) Ison-Britannian pääministerinä, joka voitti sodan ja seisoi paikallaan kuin mies heti toisena voimakkaansa poliitikkona Winston Churchillin (1874-1965) jälkeen. Onneksi on aina olemassa ihmisiä, jotka saavat elämän elämän arvoiseksi.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Reijo Tossavainen

Median kenttäoikeus vallan väärinkäyttöä

Klo 10:10.

Vieraskynä

Onko mahdollista tehdä alueliitoksia vastoin Trumpin toiveita?

pe 16.02. 21:55

Juha Ahvio

Uusimman ajan ensimmäinen kansanmurha kohdistui kirkkoon ja kristittyihin

pe 16.02. 19:19

Timo Vihavainen

Yliopisto muutoksen kourissa

pe 16.02. 19:16

Professorin Ajatuksia

Brändin arvo

pe 16.02. 19:15

videot