Islam-suojat asennettu Tampereella

Poliisi on tukkinut väylät Tampereen Keskustorille, missä vietetään parhaillaan jääkiekkojoukkue Tapparan mestaruusjuhlia

Kotimaa la 29.04.2017 20:16

Poliisi on tukkinut väylät Tampereen Keskustorille, missä vietetään parhaillaan jääkiekkojoukkue Tapparan mestaruusjuhlia, kertoo Aamulehti.

Poliisi on pysäköinyt useita suuria kuljetusautoja ainakin Hämeenkadulle, Aleksis Kiven kadulle ja Kauppakadulle.

Tiet on tukittu, jotta kukaan ei pääse ajamaan autolla torille kokoontuneeseen väkijoukkoon. Poliisi arvioi, että paikalla on vähintään yhtä paljon väkeä kuin viime vuoden mestaruusjuhlissa eli noin 20 000 henkeä, Aamulehden mukaan.

Turvallisuustoimista vastaavaan Markku Mäki-Ventelän mukaan poliisin täytyy ottaa huomioon eri puolilla maailmaa viime aikoina tapahtuneet terroriteot.

Israelissa, Englannissa, Ranskassa, Saksassa ja Ruotsissa on viime vuosina tapahtunut jihad-iskuja, joissa terroristi on ajanut henkilö- tai kuorma-autolla ihmisten päälle. Kaikissa tapauksissa tekijän motiivina on ollut islamilaiseen uskoon kuuluva jihad eli taistelu "vääräuskoisia" vastaan ja tekijöillä on ollut kytköksiä islamilaisiin terroristijärjestöihin. Tekijät eivät ole olleet syrjäytyneitä vaan usein hyvin toimeentulevia, osa korkeasti koulutettuja ja hyvin yhteiskuntaan integroituneita.

Jukka Rahkonen la 29.04. 20:16

Kommentit: 4

Risto Jääskeläinen su 30.04.2017 11:24 0

Ihan hyvä, että turvallisuudesta huolehditaan, mutta miten tässä nyt yleisö saa tietää, ettei poliisi ole antanut pelolle valtaa?

Näin lukijana ehkä vielä sen verran, että islam-suoja on kyllä huvittava termi, mutta jättäkää nyt mvlehdellekin jotain tilaa.

Alcibiades su 30.04.2017 12:01 0

Äläs nyt. Minusta tuo on nokkela termi, joka ei anna unohtaa sitä mikä on se todellinen syy jonka vuoksi noita laitetaan.

Varautumisena syynä ei ole kantaväestöön kuuluvien heteromiesten patriarkaalinen sorto, mikä on nykyään ainoa jota on poliittisesti korrektia vihata ja pelätä.

Paavo ma 01.05.2017 12:05 0

Klikkaisin Alcibiades kommenttia "oikea kommentti" mutta systeemi ei salli?

Jaakko Hynninen ma 01.05.2017 17:55 0

Tuo islam-suoja vaatii hetken totuttelua, mutta se on täysin looginen nimitys noille barrikadeille. Saisi levittäytyä yleiskieleen.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Jessica Vahtera

Surusta vihaan ja pelon seurassa kotiin

Klo 09:27.

Reijo Tossavainen

Presidentti Sauli Niinistö puhui "muunneltua totuutta" maahantulijoista

Klo 06:22.

Matti Viren

Työvoiman tarjonta kasvaa vain palkkojen myötä

ti 22.08. 13:10

Timo Vihavainen

Armotonta menoa

ti 22.08. 12:32

Heikki Porkka

Vastuulliset esiin, hallituksella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ero

ti 22.08. 11:09

videot