Salolainen jo kauhuissaan EU-kansanäänestysen mahdollisuudesta

Juha Sipilän on "nyt nopeasti ja selkeästi vihellettävä hallituksessa tämä peli poikki"

Kotimaa ma 24.04.2017 10:30

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan varapuheejohtaja Pertti Salolainen (kok) vaatii pääministeri Juha Sipilää lopettamaan perussuomalaisten haikailut EU-kansanäänestyksen järjestämiseksi, kertoo IltaLehti.

Suomen EU-jäsenyyttä koskevan kansanäänestyksen mahdollisuus on noussut esille perussuomalaisten puheenjohtajakamppailun aikana. Viimeksi perjantaina puheenjohtajaehdokas, PS:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho väläytti mahdollisuutta kansanäänestyksen järjestämiseksi.

Perussuomalaisten puheet ovat saaneet ulkoasianvaliokunnan varapuheenjohtajan Pertti Salolaisen paniikkiin.

"Hanke murentaa ulkomailla huolella rakennettua kansainvälistä Suomi kuvaa itsenäisyyden 100v -juhlavuonna.", Salolainen valittaa tiedotteessaan.

Salolaisen mukaan on täysin selvää ettei kansanäänestystä tule ja ettei sellaisesta saisi edes keskustella.

Salolainen huutaa nyt Sipilää apuun ja vaatii, että pääministeri Juha Sipilän on "nyt nopeasti ja selkeästi vihellettävä hallituksessa tämä peli poikki".

Jukka Rahkonen ma 24.04. 10:30

Kommentit: 3

HTK ma 24.04.2017 11:09 2

Niin, onhan se väärin kysyä kansalaisten mielipidettä. Hehän voisivat äänestää väärin.

Jukka P. ma 24.04.2017 17:11 1

Ei ne väärin äänestämiset haittaa. Silloin vain äänestetään tarpeeksi monta kertaa, jotta saadaan haluttu, lopullinen tulos.

Juha. ti 25.04.2017 13:10 0

Niin, Kuinka ihmeessä 200 kansaedustajaa, valtioneuvosto ja presidentti ovat "olemassa" ja oikeutettuja toimimaan johtaen valtakuntaa tehden sen tulevaisuuden kannalta tärkeitä päätöksiä "valkoisen roskaväen" valtuuttamana kun tuo henkisesti tasapainoton yleisömassa kävi äänestyskopeilla vetämässä "punaisen viivan" ehdokkaansa kohdalle, joka lupasi huolehtia aivan kaikesta. Surukseni en voinut olla huomaamatta, että tuo Lontoon kirjeenvaihtaja on yhä elossa. Eli tämä Mister EU, joka v. 1994 huolehti "jäsenyysneuvotteluista" sellaisella innolla ja kohkaamisella, että se näkyi ihan päälle. Pahat kellot väittävät, että jos tuo Kokoomuksen puheenjohtajanakin epäonnistunut kirjaintenmurskain olisi edes vähän malttanut mieltään olivat Suomen ehdot olleet "paremmat", vähän kuten Ruotsin. Mutta tiedämmehän tsuhnat. Ihan Brysseli ja täynnä ulkomaan pellejä - eihän siinä kukaan perisuomalainen housuissaan voi pysyä. Ihqua, päästä isojen poikien kanssa ytimeen kuulopuheiden varaan kuikuilemaan mitä looshin pojat ovat taas revitelleet. Hienointa on se, että lasku niistäkin pirskeistä joissa emme edes olleet mukana, annettin meidän maksettavaksemme. On se vaan hienoa olla vaikuttamassa siellä, missä asioista päätetään. "Firman piikkiin."Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Jukka Hankamäki

Separatistiset maitoparrat vispaavat valtiot kuorivat kermat EU:lle

ke 18.10. 22:23

Petteri Hiienkoski

Kristinusko ja islam III: "Teologian desantit" ja Aabrahamin usko

ke 18.10. 22:14

Arto Luukkanen

Pelkoa Suomen herraan ja lomarahat takaisin!

ke 18.10. 10:59

Timo Vihavainen

Häirintä

ke 18.10. 10:37

Professorin Ajatuksia

Riitelevät vennamolaisuuden perilliset

ke 18.10. 10:34

Reijo Tossavainen

Kuntaliitokset eivät tuoneet säästöjä. Liitoskuntien palvelut heikkenivät.

ke 18.10. 08:04

videot