Le Pen vaatii kaikkien terroristiepäiltyjen välitöntä karkottamista Champs Elyseen iskun jälkeen

"Tämä sota meitä vastaan on taukoamatonta ja armotonta"

Ulkomaat la 22.04.2017 15:46
Marine Le Pen, Ranskan presidenttiehdokas. Kuva: twitter

Presidenttiehdokas Marine Le Pen vaati perjantaina iskun jälkeen Ranskaa palauttamaan rajatarkastukset välittömästi sekä karkoittamaan kaikki ulkomaalaiset, jotka ovat suojelupoliisin tarkkailulistoilla.

Myös François Fillon, toinen konservatiivien ehdokas, joka myös ottaa tiukasti kantaa turvallisuusasioihin sanoi, että taistelu "islamistista totalitarismia" vastaan on Ranskan seuraavan presidentin tärkeimpiä asioita, Telegraphin mukaan.

"Tämä sota meitä vastaan on taukoamatonta ja armotonta", Le Pen sanoi torstain iskun jälkeisessä puheessaan ja kuvasi iskujen taustalla olevan "hirviömäisen totalitaarisen ideologian."

Le Pen osoitti tukensa Twitterissä poliiseille, jotka jälleen joutuivat iskun kohteeksi. Televisioesiintymisensä jälkeen Le Pen sanoi olevansa "syvästi vihainen" ja myös pahoillaan siitä, "koska läheskään kaikkea mahdollista ei ole tehty Ranskaa puolustavien turvallisuuden takaamiseksi. He tarvitsevat muutakin kuin vain meidän myötätuntomme ja pahoittelumme."

Jukka Rahkonen la 22.04. 15:46

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

Klo 13:04.

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot