Marine Le Pen vaati EU-lipun poistamista televisioidusta debatista

"Haluan olla Ranskan presidentti, en Euroopan unionin, koska EU on aiheuttanut niin paljon vahinkoa maallemme"

Ulkomaat pe 21.04.2017 21:11

Marine Le Pen kieltäytyi osallistumasta televisioituun vaaliväittelyyn mikäli lavalla on Ranskan trikolorin lisäksi EU:n lippu. 

"Haluan olla Ranskan presidentti, en Euroopan unionin, koska EU on aiheuttanut niin paljon vahinkoa maallemme", Le Pen perusteli vaatimustaan tv-haastattelussa, kun EU lippu oli poistettu hänen vaatimuksestaan.

Haastattelussa Le Pen kuvaili miten paljon EU on vahingoittanut Ranskaa niin sosiallisesti kuin taloudellisestikin. Joka vuosi Ranska menettää yli yhdeksän miljardia euroa maksuissaan EU:lle. Le Pen vaati myös Ranskan rajojen palauttamista haastattelussa. 

Jukka Rahkonen pe 21.04. 21:11

Kommentit: 2

Juha. la 22.04.2017 08:57 1

Euroopan ainut mies, jos Itä-Euroopan "järkäleet" jätetään laskusta pois. Opetusministeri Marjatta Väänäsestä (Kesk) sanoivat samaa 1970-luvulla taistolaiset kommunisti -nuoret ja demarisiipi, johon kuuluivat silloiset "tulevaisuuden toivot", Tuomioja, Wahlroos, Taipale jne. koska Väänänen oli se hankalin este Suomen koululaitoksen sosialisoimisessa ja sosialistisen maailmankuvan saamiseksi aivopesun päätähtäimeksi. Tämähän kuitenkin onnistui noina pimeiyden aikoina kuitenkin ajan hengen mukaisesti kohtalaisen hyvin. Hmm... Mitähä kotoinen Stubbimme tuohonkaan twiittaa. Hänhän on "Herra Eurooppa" ja mies, jonka isänmaa on EU, korkea virka-asema siellä ja hulppeat tulot. Se, miten meidän kansalaisten käy. On yhdentekevää. Lisäksi tuo kunnon Kokoomuslaisen tavoin on patologinen valehtelija. Tunnettuna "kielimiehenä" tuokin käy varsin sujuvasti. Kaikki jää kuulijan vastuulle.

Saara la 22.04.2017 15:23 1

"Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt" -sanonta selittää tosiaan Stubbin, Kataisen ja muutaman muun yltiöpäisen EU-myönteisyyden. Epäselvempää ainakin itselleni on, miksi puolueettomuutta teeskentelevä valtamedia haluaa torjua kaiken EU-kritiikin.

Jos muistan oikein, niin sentään hyvin pienesti ja vaatimattomasti Yle julkaisi taannoin jotain EU:n liittovaltiokehitystä koskevaa kritiikkiä.

Toki Ylen ja MTV:n uutisia seuraamalla (jos aivopesun nielee) päätyy siihen tulokseen, ettei Suomi pärjää ilman EU:a eikä tule pärjäämään mikään toinenkaan EU-maa.

Todellisuudessa EU-aika on tuonut paljon lähemmäksi kaikenlaiset katastrofien kehittymiset. Muutama vuosikymmen sitten pelättiin kylmää sotaa ja ydinuhkaa, mutta kyllä se pelko ja huoli oli elämässä aika taka-alalla ja uhkakuvat olivat pieniä nykyisiin verrattuna.

Marine Le Pen on oikeassa, EU-kansalaisuudessa ei ole paljoa hurraamista. Hyvä, että edes jossain EU:ssa on tarpeeksi rohkeita poliitikkoja sanomaan asiat niin kuin ne ovat.

Tässä ajassa kaivataan kaikista eniten kykyä nähdä lämsimaista kulttuuriamme väijyvä tuhokehitys koko läntisen maailman laajuudessa ja rohkeutta puhua siitä ääneen rehellisesti. OM on siinä hyvä alku Suomen osalta.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

ma 21.05. 11:11

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

ma 21.05. 11:10

Reijo Tossavainen

Yle-veron tilalle mediavero lisäämään sananvapautta

su 20.05. 17:02

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot