Ranska: kaksi miestä pidätetty suunnitelmista iskeä presidenttiehdokkaan päämajaan

Kaksi miestä on pidätetty Marseillessa epäiltynä suunnitelmista iskeä presidenttiehdokkaan päämajaan.

Ulkomaat ke 19.04.2017 08:48

Viranomaisten mukaan epäillyt tiedetään radikalisoituneiksi. Miehet ovat radikalisoituneet vankilassa, jossa he ovat olleet kärsimässä muista kuin terrorismirikoksista saamiaan tuomioita.

Miehet, iältään 23 ja 29, pidätettiin poliisin valiojoukkojen ja tiedustelupalvelun agenttien toimesta useita päiviä kestäneiden etsintöjenjälkeen.

Poliisit löysivät pidätyksen yhteydessä käsiaseita sekä räjähteiden valmistamiseen tarkoitettuja tarvikkeita.

Epäillyt ovat taistelleet Islamilaisen valtion joukoissa Syyriassa, ja suunnittelivat nyt iskua yhden presidenttiehdokkaan päämajaan.

Sisäministeri Matthias Fekl kieltäytyi nimeämästä iskun kohdetta, mutta Kansallisen Rintaman Marine Le Pen ja globalistimielinen “keskustalainen” ehdokas, entinen investointipankkiiri Emmanuel Macron kertoivat, että heidän turvatiiminsä olivat saaneet torstaina nähtäväkseen kuvia miehist.

Konservatiivikandidaatti Francois Fillonin turvatiimiä varoitettiin perjantaina republikaanilähteiden mukaan selkeästä riskistä.

Sisäministerin mukaan “miesten oli tarkoitus iskeä lähiaikoina Ranskan maaperällä”.

Ranskassa on edelleen voimassa hätätila islamististen extremistien suorittamien viime vuosina satoja uhreja vaatineiden iskujen jälkeen.

Breitbart

Artikkeli julkaistu Kansalainen.fi:ssä.

Jukka Rahkonen ke 19.04. 08:48

Kommentit: 1

Juha. ke 19.04.2017 11:17 0

"Sisäministerin mukaan “miesten oli tarkoitus iskeä lähiaikoina Ranskan maaperällä”. Päivi Nerg sen sijaan nukkuu yönsä hyvin. Kaiketi hänen ja häntä ylempien vartiontia on tehostettu kansallismielisten yhä lissäntyvien uhkakuvien takia. Mikäpä täällä on köllötellessä kun kaikki prioriteetit ovat kohdillaan, ainakin EU:n, globalistien ja vihervasemmiston kannala. Mitä tulee Ranskaan, siellä ongelmat ovat samanlaisia. Marine Le Pen suorasuisena naisena on aiheuttanut suurta levottumuutta lökäpöksyjen keskuudessa sanomalla "pahan" nimen ja ärsyttänyt rauhan uskonnon edustajia. Kaikkihan tietävät ettei kissaakaan kannata silittää vastakarvaan. Se, että ruotsalaisittain asiaa katsoen Ranskan lukuisat "onnenpotkut", joissa on tallaantunut kanta-asukkaita vaihtevin määrin on saanut ainoastaan twitterit surisemaan kaikenlaiseta valitteluista ja kauniista ajatuksista ym. henkien tuotteista välittömänä vastuullisten päämiesten vastauksina ja rohkaisujen sanoista, jotka olisivat hautajaisissakin myötähäpeää aiheuttavia latteuksia ja ulkopuolelta hampaiden lausuttuja hätävalheita. Ei muuta kuin: "Reippaina käykäämme rekkain alle".

Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Äänestitkö Ranskassa tai Järvenpäässä Vikodeemusta?

Klo 09:17.

Vieraskynä

Geert Wilders: Valitse vapaus

Klo 09:13.

Professorin Ajatuksia

Etnis-kulttuurinen segregoituminen etenee Suomessakin

Klo 08:48.

Reijo Tossavainen

Perinteinen media suodattaa, jopa valehtelee. Onneksi on some!

Klo 07:29.

Jukka Hankamäki

Ranskan presidentinvaalit: Auttaako Le Pen sosialistit valtaan?

su 23.04. 09:48

videot