Ranska: kaksi miestä pidätetty suunnitelmista iskeä presidenttiehdokkaan päämajaan

Kaksi miestä on pidätetty Marseillessa epäiltynä suunnitelmista iskeä presidenttiehdokkaan päämajaan.

Ulkomaat ke 19.04.2017 08:48

Viranomaisten mukaan epäillyt tiedetään radikalisoituneiksi. Miehet ovat radikalisoituneet vankilassa, jossa he ovat olleet kärsimässä muista kuin terrorismirikoksista saamiaan tuomioita.

Miehet, iältään 23 ja 29, pidätettiin poliisin valiojoukkojen ja tiedustelupalvelun agenttien toimesta useita päiviä kestäneiden etsintöjenjälkeen.

Poliisit löysivät pidätyksen yhteydessä käsiaseita sekä räjähteiden valmistamiseen tarkoitettuja tarvikkeita.

Epäillyt ovat taistelleet Islamilaisen valtion joukoissa Syyriassa, ja suunnittelivat nyt iskua yhden presidenttiehdokkaan päämajaan.

Sisäministeri Matthias Fekl kieltäytyi nimeämästä iskun kohdetta, mutta Kansallisen Rintaman Marine Le Pen ja globalistimielinen “keskustalainen” ehdokas, entinen investointipankkiiri Emmanuel Macron kertoivat, että heidän turvatiiminsä olivat saaneet torstaina nähtäväkseen kuvia miehist.

Konservatiivikandidaatti Francois Fillonin turvatiimiä varoitettiin perjantaina republikaanilähteiden mukaan selkeästä riskistä.

Sisäministerin mukaan “miesten oli tarkoitus iskeä lähiaikoina Ranskan maaperällä”.

Ranskassa on edelleen voimassa hätätila islamististen extremistien suorittamien viime vuosina satoja uhreja vaatineiden iskujen jälkeen.

Breitbart

Artikkeli julkaistu Kansalainen.fi:ssä.

Jukka Rahkonen ke 19.04. 08:48

Kommentit: 1

Juha. ke 19.04.2017 11:17 0

"Sisäministerin mukaan “miesten oli tarkoitus iskeä lähiaikoina Ranskan maaperällä”. Päivi Nerg sen sijaan nukkuu yönsä hyvin. Kaiketi hänen ja häntä ylempien vartiontia on tehostettu kansallismielisten yhä lissäntyvien uhkakuvien takia. Mikäpä täällä on köllötellessä kun kaikki prioriteetit ovat kohdillaan, ainakin EU:n, globalistien ja vihervasemmiston kannala. Mitä tulee Ranskaan, siellä ongelmat ovat samanlaisia. Marine Le Pen suorasuisena naisena on aiheuttanut suurta levottumuutta lökäpöksyjen keskuudessa sanomalla "pahan" nimen ja ärsyttänyt rauhan uskonnon edustajia. Kaikkihan tietävät ettei kissaakaan kannata silittää vastakarvaan. Se, että ruotsalaisittain asiaa katsoen Ranskan lukuisat "onnenpotkut", joissa on tallaantunut kanta-asukkaita vaihtevin määrin on saanut ainoastaan twitterit surisemaan kaikenlaiseta valitteluista ja kauniista ajatuksista ym. henkien tuotteista välittömänä vastuullisten päämiesten vastauksina ja rohkaisujen sanoista, jotka olisivat hautajaisissakin myötähäpeää aiheuttavia latteuksia ja ulkopuolelta hampaiden lausuttuja hätävalheita. Ei muuta kuin: "Reippaina käykäämme rekkain alle".Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Henna Kajava

#Me NOT

pe 20.10. 17:57

Jessica Vahtera

Me too - valkoinen huora

pe 20.10. 11:19

Reijo Tossavainen

Soinismeja Soinille

pe 20.10. 11:02

Professorin Ajatuksia

Huhtasaari sallisi kaikille sananvapauden

pe 20.10. 10:11

Vieraskynä

Logiikan halveksuntaa: Hamasin ja Fatahin sovinto johtaa rauhaan

to 19.10. 22:07

videot