Pääministeri Theresa May: Britannialle ennenaikaiset vaalit jo kesäkuun alkuun

Britannian pääministeri Theresa May on ehdottanut ennenaikaisten vaalien järjestämistä 8. päivä Kesäkuuta.

Ulkomaat ti 18.04.2017 13:27

Theresa May sanoi lyhyessä tiedotteessaan Britannian tarvitsevan varmuutta, vakautta ja vahvaa johtajuutta nyt EU kansanäänestyksen jälkeen, kertoo BBC.

Perustellakseen päätöstään, Theresa May viittasi Brexitiin sanoen: "Maamme on saavuttamassa yhteisen linjan mutta Westministerin parlamentti ei ole".

Asiasta äänestetään jo keskiviikkona. Pääministeri tarvitsee parlamentin tuen, jotta vaalit voidaan järjestää ennen vuotta 2020.

May jatkoi ennenaikaisten vaalien perusteluaan: "olen tullut johtopäätökseen, että ainoa tapa taata vakautta ja turvallisuutta vuosiksi eteenpäin, on järjestää nyt nämä ennenaikaiset vaalit".

Katso lyhyt tiedotustilaisuus tästä.

The Telegraphin mukaan tuorein mielipidemittaus kertoo Theresa Mayn konservatiiveineen nauttivan 44 prosentin kannatusta ja Jeremy Corbyn työväenpuolueen olevan kaukana perässä 23 prosentin kannatuksellaan.

 

Jukka Rahkonen ti 18.04. 13:27

Kommentit: 1

Juha. ti 18.04.2017 15:24 0

Riskibisnestä, "Mutta ei pelaa, joka pelkää". EU- intoilijoita, globalisteja ja "monkulttuurisuuden" kannattajia eivät kanna "taakkaa" reilusta pelistä. Isossa-Britanniassa on polkaistu käyntiin jo useita "kanteita" Brexitin kaatamiseksi "oikeuden päätöksellä", koska "kansa äänesti väärin", eivätkä ne olleet siten "lailliset". Ikävä velvollisuuteni on jälleen kerran kertoa, että juutalaiset asianajat ja lakimiehet ovat ottaneet tämän "asiakseen" kaiketi "rahasta". Länsimaissa vaikuttavien - ikävä kyllä - juutalaisten mielestä monikulttuurinen yhteiskunta palvelee parhaiten heidän "etujaan". Siispä tuo etninen itseoikeutettu ryhmä saa ajatella ja vieläpä toimia mainitulla tavalla ilman, että sitä voidaan edes kyseenalaistaa ilman joutumatta ristiinnaulituksi kuin muuan henkilö, jonka kristikunnan juhlaa äskettäin yhä ihmeellisin painotuksin vietettiin. EU- Rabbi ??? - siis mitä??? - ""saarnassaan" paasasi hyvin voimallisin sanankääntein, että juutalaisten ja muslimien on laitettava sapelinsa tuppeen ja vedettävä ne sieltä yhteistä vihollista vastaan... ... eli kansallismielisiä, koskapa he ovat se pahin uhka Euroopassa näitä kahta etnistä ryhmää kohtaan. Eli näiden molempien keskenään läpi historian "verivaloja" vannoneiden perivillosten, jotka molemmat ovat olleet mitä armoitetetuinpia vihollistensa teurastajia raiskaten lapset ja naiset sekä häpäiseet vanhukset, tietysti tappaen vuoren korkuisiin kasoihin pojat ja miehet nuo "Malakialaiset", joiden ylle Mooseksen uskoisten Jumalakin on vihansa vuodattanut tekemällä peräti "kauppalistan" siitä, kuinka paljon ja millä tavalla kenetkin "viipaloidaan". Valkoisen miehen taakka on näiden kahden murhalahkon vastaaaviin verrattuna on kuoripoikien epäviereistä laulantaa virheellisestä ulkomuistista. Lukemalla Juutalaisen Vanhan Testamentin ja muslimien Koraanin jälkeen voi vasta esittää, että tämä kaikki oli vain yhden valkoisen miehen sairaan mielen tuotetta. Mielestäni Adolf Hitler läpikotaisesta vastenmielisyydestäänKommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Faeebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Jukka Hankamäki

Häirintäsyytökset ovat feministien vihapuhetta

Klo 10:55.

Arto Luukkanen

Keuhkokuume-epidemia Suomessa - viranomaiset ulalla?

Klo 10:53.

Timo Vihavainen

Demokratian perusteiden äärellä

Klo 10:50.

Professorin Ajatuksia

Mitä voimme oppia Saksan tilanteesta?

Klo 10:48.

Henry Laasanen

Pyllyhousut ja Pride -kulkue häiritsevät heteromiestä seksuaalisesti

Klo 08:47.

Matti Viren

Paha saa palkkansa, vai saako?

ma 20.11. 12:49

videot