Pääministeri Theresa May: Britannialle ennenaikaiset vaalit jo kesäkuun alkuun

Britannian pääministeri Theresa May on ehdottanut ennenaikaisten vaalien järjestämistä 8. päivä Kesäkuuta.

Ulkomaat ti 18.04.2017 13:27

Theresa May sanoi lyhyessä tiedotteessaan Britannian tarvitsevan varmuutta, vakautta ja vahvaa johtajuutta nyt EU kansanäänestyksen jälkeen, kertoo BBC.

Perustellakseen päätöstään, Theresa May viittasi Brexitiin sanoen: "Maamme on saavuttamassa yhteisen linjan mutta Westministerin parlamentti ei ole".

Asiasta äänestetään jo keskiviikkona. Pääministeri tarvitsee parlamentin tuen, jotta vaalit voidaan järjestää ennen vuotta 2020.

May jatkoi ennenaikaisten vaalien perusteluaan: "olen tullut johtopäätökseen, että ainoa tapa taata vakautta ja turvallisuutta vuosiksi eteenpäin, on järjestää nyt nämä ennenaikaiset vaalit".

Katso lyhyt tiedotustilaisuus tästä.

The Telegraphin mukaan tuorein mielipidemittaus kertoo Theresa Mayn konservatiiveineen nauttivan 44 prosentin kannatusta ja Jeremy Corbyn työväenpuolueen olevan kaukana perässä 23 prosentin kannatuksellaan.

 

Jukka Rahkonen ti 18.04. 13:27

Kommentit: 1

Juha. ti 18.04.2017 15:24 0

Riskibisnestä, "Mutta ei pelaa, joka pelkää". EU- intoilijoita, globalisteja ja "monkulttuurisuuden" kannattajia eivät kanna "taakkaa" reilusta pelistä. Isossa-Britanniassa on polkaistu käyntiin jo useita "kanteita" Brexitin kaatamiseksi "oikeuden päätöksellä", koska "kansa äänesti väärin", eivätkä ne olleet siten "lailliset". Ikävä velvollisuuteni on jälleen kerran kertoa, että juutalaiset asianajat ja lakimiehet ovat ottaneet tämän "asiakseen" kaiketi "rahasta". Länsimaissa vaikuttavien - ikävä kyllä - juutalaisten mielestä monikulttuurinen yhteiskunta palvelee parhaiten heidän "etujaan". Siispä tuo etninen itseoikeutettu ryhmä saa ajatella ja vieläpä toimia mainitulla tavalla ilman, että sitä voidaan edes kyseenalaistaa ilman joutumatta ristiinnaulituksi kuin muuan henkilö, jonka kristikunnan juhlaa äskettäin yhä ihmeellisin painotuksin vietettiin. EU- Rabbi ??? - siis mitä??? - ""saarnassaan" paasasi hyvin voimallisin sanankääntein, että juutalaisten ja muslimien on laitettava sapelinsa tuppeen ja vedettävä ne sieltä yhteistä vihollista vastaan... ... eli kansallismielisiä, koskapa he ovat se pahin uhka Euroopassa näitä kahta etnistä ryhmää kohtaan. Eli näiden molempien keskenään läpi historian "verivaloja" vannoneiden perivillosten, jotka molemmat ovat olleet mitä armoitetetuinpia vihollistensa teurastajia raiskaten lapset ja naiset sekä häpäiseet vanhukset, tietysti tappaen vuoren korkuisiin kasoihin pojat ja miehet nuo "Malakialaiset", joiden ylle Mooseksen uskoisten Jumalakin on vihansa vuodattanut tekemällä peräti "kauppalistan" siitä, kuinka paljon ja millä tavalla kenetkin "viipaloidaan". Valkoisen miehen taakka on näiden kahden murhalahkon vastaaaviin verrattuna on kuoripoikien epäviereistä laulantaa virheellisestä ulkomuistista. Lukemalla Juutalaisen Vanhan Testamentin ja muslimien Koraanin jälkeen voi vasta esittää, että tämä kaikki oli vain yhden valkoisen miehen sairaan mielen tuotetta. Mielestäni Adolf Hitler läpikotaisesta vastenmielisyydestäänKommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Henna Kajava

#Me NOT

pe 20.10. 17:57

Jessica Vahtera

Me too - valkoinen huora

pe 20.10. 11:19

Reijo Tossavainen

Soinismeja Soinille

pe 20.10. 11:02

Professorin Ajatuksia

Huhtasaari sallisi kaikille sananvapauden

pe 20.10. 10:11

Vieraskynä

Logiikan halveksuntaa: Hamasin ja Fatahin sovinto johtaa rauhaan

to 19.10. 22:07

videot