Saksan työnantajien ammattiliitot vaativat vielä avoimempia rajoja

Perustuslailla taattava Saksasta "monimuotoinen maahanmuuttomaa", jossa alkuperäiset saksalaiset ovat toisen luokan kansalaisia

Ulkomaat ma 17.04.2017 21:25

Saksan työnantajajärjestöjen mielestä Saksa tarvitsee kipeästi maahanmuuttajia, kansakunnan pitää löysätä rajavalvontaa ja tunnustaa olevansa "maahanmuuttomaa", uutisoi Breitbart.

”Saksa on maahanmuuttomaa. Saksa on tehtävä tietoiseksi tästä tilanteesta”, sanoo Ingo Kramer Saksan työnantajajärjestöjen liiton (BDA) puheenjohtaja.

Kramer sanoi Saksan uutistoimistolle kansakunnan kadottavan kuusi miljoonaa työikäistä vuoteen 2030 mennessä ja väitti, että poliitikkojen täytyy nopeasti tajuta maan tarvitsevan maahanmuuttoa.

Hän myönsi kuitenkin, että tämä ei ole helppoa nyt, kun ”on jonkin verran tyytymättömyyttä maahanmuuttoon - ainakin poliittisen kirjon oikealla puolella pakolaiskriisin takia".

BDA:n päällikön termiä "maahanmuuttomaa", "Einwanderungsland" on perinteisesti käytetty viittaamaan Yhdysvaltoihin, Australiaan ja kansoihin Latinalaisessa Amerikassa.

Viime vuosina aktivistit ja poliitikot ovat lisääntyvästi suosineet massamaahanmuuttoa ja haluavat innokkaasti myös Saksan olevan 'Einwanderungsland'.

Viikottain ilmestyvän sanomalehti Die Zeitin kustantaja Josef Joffe sanoi, että ”Saksa, kuten englantilaiset siirtokuntamaat ovat muuttumassa maahanmuuttomaiksi, jotka hyväksyvät eriväriset, eri uskot ja alkuperät."

”Saksa on kehittymässä eräänlaiseksi Amerikaksi, missä sinun ei tarvitse olla syntynyt Amerikassa, mutta voit tulla yhdeksi heistä. Se on henkinen ja emotionaalinen vallankumous.”

Viime vuoden marraskuussa maahanmuutto-, pakolais- ja integraatiojärjestön edustaja Aydan Özoğuz paljasti raportin, jossa pyrittäisiin suojelemaan perustuslailla Saksaa "monimuotoisena maahanmuuttomaana”.

Historioitsija Klaus-Rüdiger May varoitti, että asiakirjan vaatimukset ovat yli viidenkymmenen maahanmuuttojärjestön kehittämiä ja veisivät konkurssiin yritykset, eläkkeet ja koko maan tekemällä alkuperäiset saksalaiset toisen luokan kansalaisiksi omassa kotimaassaan.

Tytti Salenius ma 17.04. 21:25

Kommentit: 1

Juha. ti 18.04.2017 16:15 0

Ilmeisesti valkoisten hidas tappaminen katsotaan globalistien mielestä "humanismiksi". Ollaanko tässä kovinkaan kaukana juutalaisten hävittämisestä Euroopasta, joka oli kuuluisan "pahan pojan" Adolf Hitlerin päälinjainen "ohjenuora" läpi hänen Kolmannen Valtakunnan suuruuden päivien, niin keskeisesti, että se jopa haittasi Saksan sotaponnisteluja kaikilla rintamilla. Saksan työnantajien ammattilittojen globalistiset pösot ovat laittaneet bookstaavinsa asiakirjaan, joka on nimetty historiaa toistavasti: "Loullinen ratkaisu!"

P.S. Myös Suomessa EK eli Elinkeinoelämän Keskusliitto onaninoi samalla asialla, että taitaa aivan "näkö" mennä. "Isojen poikien" päiväunet eivät aina avaudu vielä pienille pojille, jotka ovat me medbörgare.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Oldies but goldies 7, ministeri Orpon moraalista

ti 19.09. 20:48

Matti Viren

Vihapuhe mallia DDR

ti 19.09. 19:28

Vieraskynä

Tieteen, järjen ja kristinuskon kolmiyhteys

ti 19.09. 18:24

Professorin Ajatuksia

Touko Aalto paljastui höpöttelijäksi

ti 19.09. 10:31

Petteri Hiienkoski

Kuka oikeastaan on ekstremisti?

ti 19.09. 10:24

videot