Saksan työnantajien ammattiliitot vaativat vielä avoimempia rajoja

Perustuslailla taattava Saksasta "monimuotoinen maahanmuuttomaa", jossa alkuperäiset saksalaiset ovat toisen luokan kansalaisia

Ulkomaat ma 17.04.2017 21:25

Saksan työnantajajärjestöjen mielestä Saksa tarvitsee kipeästi maahanmuuttajia, kansakunnan pitää löysätä rajavalvontaa ja tunnustaa olevansa "maahanmuuttomaa", uutisoi Breitbart.

”Saksa on maahanmuuttomaa. Saksa on tehtävä tietoiseksi tästä tilanteesta”, sanoo Ingo Kramer Saksan työnantajajärjestöjen liiton (BDA) puheenjohtaja.

Kramer sanoi Saksan uutistoimistolle kansakunnan kadottavan kuusi miljoonaa työikäistä vuoteen 2030 mennessä ja väitti, että poliitikkojen täytyy nopeasti tajuta maan tarvitsevan maahanmuuttoa.

Hän myönsi kuitenkin, että tämä ei ole helppoa nyt, kun ”on jonkin verran tyytymättömyyttä maahanmuuttoon - ainakin poliittisen kirjon oikealla puolella pakolaiskriisin takia".

BDA:n päällikön termiä "maahanmuuttomaa", "Einwanderungsland" on perinteisesti käytetty viittaamaan Yhdysvaltoihin, Australiaan ja kansoihin Latinalaisessa Amerikassa.

Viime vuosina aktivistit ja poliitikot ovat lisääntyvästi suosineet massamaahanmuuttoa ja haluavat innokkaasti myös Saksan olevan 'Einwanderungsland'.

Viikottain ilmestyvän sanomalehti Die Zeitin kustantaja Josef Joffe sanoi, että ”Saksa, kuten englantilaiset siirtokuntamaat ovat muuttumassa maahanmuuttomaiksi, jotka hyväksyvät eriväriset, eri uskot ja alkuperät."

”Saksa on kehittymässä eräänlaiseksi Amerikaksi, missä sinun ei tarvitse olla syntynyt Amerikassa, mutta voit tulla yhdeksi heistä. Se on henkinen ja emotionaalinen vallankumous.”

Viime vuoden marraskuussa maahanmuutto-, pakolais- ja integraatiojärjestön edustaja Aydan Özoğuz paljasti raportin, jossa pyrittäisiin suojelemaan perustuslailla Saksaa "monimuotoisena maahanmuuttomaana”.

Historioitsija Klaus-Rüdiger May varoitti, että asiakirjan vaatimukset ovat yli viidenkymmenen maahanmuuttojärjestön kehittämiä ja veisivät konkurssiin yritykset, eläkkeet ja koko maan tekemällä alkuperäiset saksalaiset toisen luokan kansalaisiksi omassa kotimaassaan.

Tytti Salenius ma 17.04. 21:25

Kommentit: 1

Juha. ti 18.04.2017 16:15 0

Ilmeisesti valkoisten hidas tappaminen katsotaan globalistien mielestä "humanismiksi". Ollaanko tässä kovinkaan kaukana juutalaisten hävittämisestä Euroopasta, joka oli kuuluisan "pahan pojan" Adolf Hitlerin päälinjainen "ohjenuora" läpi hänen Kolmannen Valtakunnan suuruuden päivien, niin keskeisesti, että se jopa haittasi Saksan sotaponnisteluja kaikilla rintamilla. Saksan työnantajien ammattilittojen globalistiset pösot ovat laittaneet bookstaavinsa asiakirjaan, joka on nimetty historiaa toistavasti: "Loullinen ratkaisu!"

P.S. Myös Suomessa EK eli Elinkeinoelämän Keskusliitto onaninoi samalla asialla, että taitaa aivan "näkö" mennä. "Isojen poikien" päiväunet eivät aina avaudu vielä pienille pojille, jotka ovat me medbörgare.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

ma 21.05. 11:11

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

ma 21.05. 11:10

Reijo Tossavainen

Yle-veron tilalle mediavero lisäämään sananvapautta

su 20.05. 17:02

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot