Saksan työnantajien ammattiliitot vaativat vielä avoimempia rajoja

Perustuslailla taattava Saksasta "monimuotoinen maahanmuuttomaa", jossa alkuperäiset saksalaiset ovat toisen luokan kansalaisia

Ulkomaat ma 17.04.2017 21:25

Saksan työnantajajärjestöjen mielestä Saksa tarvitsee kipeästi maahanmuuttajia, kansakunnan pitää löysätä rajavalvontaa ja tunnustaa olevansa "maahanmuuttomaa", uutisoi Breitbart.

”Saksa on maahanmuuttomaa. Saksa on tehtävä tietoiseksi tästä tilanteesta”, sanoo Ingo Kramer Saksan työnantajajärjestöjen liiton (BDA) puheenjohtaja.

Kramer sanoi Saksan uutistoimistolle kansakunnan kadottavan kuusi miljoonaa työikäistä vuoteen 2030 mennessä ja väitti, että poliitikkojen täytyy nopeasti tajuta maan tarvitsevan maahanmuuttoa.

Hän myönsi kuitenkin, että tämä ei ole helppoa nyt, kun ”on jonkin verran tyytymättömyyttä maahanmuuttoon - ainakin poliittisen kirjon oikealla puolella pakolaiskriisin takia".

BDA:n päällikön termiä "maahanmuuttomaa", "Einwanderungsland" on perinteisesti käytetty viittaamaan Yhdysvaltoihin, Australiaan ja kansoihin Latinalaisessa Amerikassa.

Viime vuosina aktivistit ja poliitikot ovat lisääntyvästi suosineet massamaahanmuuttoa ja haluavat innokkaasti myös Saksan olevan 'Einwanderungsland'.

Viikottain ilmestyvän sanomalehti Die Zeitin kustantaja Josef Joffe sanoi, että ”Saksa, kuten englantilaiset siirtokuntamaat ovat muuttumassa maahanmuuttomaiksi, jotka hyväksyvät eriväriset, eri uskot ja alkuperät."

”Saksa on kehittymässä eräänlaiseksi Amerikaksi, missä sinun ei tarvitse olla syntynyt Amerikassa, mutta voit tulla yhdeksi heistä. Se on henkinen ja emotionaalinen vallankumous.”

Viime vuoden marraskuussa maahanmuutto-, pakolais- ja integraatiojärjestön edustaja Aydan Özoğuz paljasti raportin, jossa pyrittäisiin suojelemaan perustuslailla Saksaa "monimuotoisena maahanmuuttomaana”.

Historioitsija Klaus-Rüdiger May varoitti, että asiakirjan vaatimukset ovat yli viidenkymmenen maahanmuuttojärjestön kehittämiä ja veisivät konkurssiin yritykset, eläkkeet ja koko maan tekemällä alkuperäiset saksalaiset toisen luokan kansalaisiksi omassa kotimaassaan.

Tytti Salenius ma 17.04. 21:25

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot