Ruotsin vihreä opetusministeri Gustav Fridolin ratkaisisi terroriuhan jalkapannoilla

Vielä kaksi vuotta sitten hän räppäsi laittomien maahanmuuttajien puolesta

Ulkomaat ma 17.04.2017 10:45
Gustav Fridolin, Ruotsin opetusministeri

Vihreällä puolueella on muuttunut melkoisesti ääni kellossa ja se ottaa kovemman linjan laittomia maahanmuuttajia vastaan, kertoo Fria Tider.

Opetusministeri Gustav Fridolin sanoi viime torstaina, että laittomat maahanmuuttajat olisi poistettava Ruotsista ja että kielteisen turvapaikka- ja oleskelulupapäätöksen saaneita pitäisi voida tarvittaessa valvoa jalkapannan avulla. Näillä toimilla hän haluaa torjua terroriuhkaa.

Vielä kaksi vuotta sitten Fridolin oli kriittinen sulkemaan rajoja turvapaikanhakijoilta ja räppäsi reggaeryhmän musiikkivideollakin oman osuutensa: "Pinsamt!" liian tiukkoja turvapaikkasääntöjä ja sen seuraamuksia vastaan.

Silloin hän piti nolona ja kiusallisena, että turvapaikanhakijoiden laittomuutta maassa kyseenalaistetaan ja hänen mielestään "pakenevilla ei ole valinnanvaraa".

Nyt Gustav Fridolin on valmis antamaan enemmän rahaa ja resursseja turvallisuuspalvelu Säpolle, että se voisi seurata keskustelupalstoja, jossa terroristit hääräävät ja päivittää jatkuvasti siellä ilmeneviä erilaisia varoitusmerkkejä.

Hänen toiveissa on myös poistaa viranomaisten välillä oleva salassapitovelvollisuus.

Tämän päivän luottamuksellisuutta koskevat säännöt eivät salli viranomaisia ​​jakamaan tietoja keskenään. Ennen Tukholman terrori-iskua Säpo ei antanut tietoja epäillystä rikoksentekijästä muille viranomaisille ja siihen Fridolin haluaa myös nyt muutoksen.

Hän on kuitenkin kriittinen "laajoille massatarkkailulle" ja huomauttaa, ettei pidä suurien ihmisryhmien demonisoimisesta. Hän laajentaisi mieluummin niin sanotun "salaisen tiedon sieppaamista" ja haluaisi Säpon ensisijaisesti seuraavan avoimia lähteitä.

Ensi viikolla pääministeri Stefan Löfven on pyytänyt kaikkia osapuolia paitsi Ruotsidemokraatteja ja vasemmistoa keskustelemaan Tukholman iskun jälkeisistä toimenpiteistä.

Tytti Salenius ma 17.04. 10:45

Kommentit: 3

Winston Smith ma 17.04.2017 13:33 1

Ruotsi on jäljessä. Suomessa jalkapantaa on sinnikkäästi jo vuosikausia yritetty saada pakolliseksi kaikille autoilijoille viimeksi keskustalaisen liikenneministerin johdolla. Autoilijathan rikkovat Marxin ja Engelsin vuoden 1848 manifestin paragrafia numero 6 jonka mukaan kaikki liikenne on saatava valtion kontrolliin.

Juha. ma 17.04.2017 20:06 1

"Jalkapallolla". Kuulkaapas nyt ystäväiseni. Ellette vielä tiedä? Niin voin kertoa, että Ruosissa on harrastettu "potkupallo -politiikkaa" muslimien kanssa jo vuosikymmeniä joka kerta samoin "tuloksin". Ne päättyvän säännönmukaisesti vakaviin väkivaltaisuuksiin ja tappeluihin, joissa tarvitaan... a) poliisia b) ambulainssia c) palokuntaa. Luonnollisesti tämä pätee kuin nyrkki silmään muslimien keskinäisissä otteluissa... tappelu 100% todennäköisyydellä. "Sekajoukkuien", jossa on myös ruotsalaisia... 100%. "Ystävyysottelu" koostumuksesta riippumatta 100%. Sama koskee kaikki juniorien epävirallisia ja virallisia sarjapelejä, jossa kummassakin joukkueessa on väh. 2-3 muslimia 100% Vastaava ottelu muslimijoukkue VS "valkoihoiset 100% varmuudella muslimit hakkaavat pellavapäät verille ja nenät murskaksi. Luonnollisesti etnisesti arabi valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat osallistuvat kokonaisvaltaisesti täydelliseen sekasortoiseen väkivallan kierteeseen, johon vaaditaan poliisi, ambulansseja jne. Arabi taustaiset pelaajat ja aikuiset kiistävät olevasa syyllisiä mihinkään vaan he ovat itse joutuneet hyökkäyksen kohteeksi eivätkä ole suostuvaisia edes pahoittelemaan aiheuttamaansa verilöylyä mitenkään. Koko maailma on epäreilu ja heitä vastaan kaikin mahdollisin tavoin. Kaikkeen edelliseen liittyy luonnollisesti henkinen väkivalta ja raaka solvaaminen sekä haukkumasanojen käyttö, mikä saa äidin kuin äidin haukkomaan henkeään. Suomessakin on järjestetty samanmoisia ystävyysotteluita muslimien kanssa teemalla. "Rauha ja rakkaus tai jotain lällyä, jota en karkeana miehenä ole edes mielessäni pitänyt. Seurauksena on ollut joukkotappelu höystettynä poliisilla ja ambulansseilla. Mikä hupaisinta, "pruomoottorina" on ollut Suomen kristillinen SRK Uudellamaalla. Suvakit eivät seuraa "valhemediaa" ja niin astutaan lehmän läjään lehmihaassa, vaikka naapurin pojalla olisi jo kokemusta asiasta.

Ike Spearman Truitt ti 18.04.2017 10:52 0

Tässä nähdään jälleen, kuinka maahanmuuttokriittiset puolueet voivat hyljeksittynäkin vaikuttaa hallituspolitiikkaan, jos vain nostetta löytyy. Hollannissakin pääministeri Rutte asemoi puolueensa maahanmuuttokysymyksissä ronskisti Wildersin tontille.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

ma 21.05. 11:11

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

ma 21.05. 11:10

Reijo Tossavainen

Yle-veron tilalle mediavero lisäämään sananvapautta

su 20.05. 17:02

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot