Orban: Kansallisvaltioiden rajoja murentavaa Sorosin verkostoa on vastustettava

Unkarin pääministeri Viktor Orban on julistanut, että konservatiivien täytyy vastustaa miljardöörisijoittaja George Sorosin kansainvälistä kampanjaa, jolla yritetään poistaa kansalliset rajat

Ulkomaat la 15.04.2017 07:53
Viktor Orbán, Unkarin pääministeri

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin Unkarin kimpussa

”Kansainvälinen turvapaikkaoikeus tekee selväksi, ettei kellään turvapaikanhakijalla ole oikeutta valita asuinpaikkaansa, ja että jokaisessa valtiossa asuu sen oma väestö. Jos jotkut haluavat elää jossain muualla kuin synnyinseudullaan, niin heidän on kysyttävä suostumus uuden kotiseutunsa asukkailta”, kertoi Orbán Kossuth Radiolle.

”Jos joku haluaa elää Unkarissa, niin hänen on pyydettävä Unkarin kansalta lupa siihen. Ei voi olla kansainvälistä periaatetta, normia, tuomioistuinta tai järjestöä, joka päättää unkarilaisten puolesta sanoen, ettei sillä ole väliä mitä unkarilaiset ajattelevat omasta maastaan ja keiden kanssa he haluavat elää. Tuo on mahdotonta.”, hän sanoi käsitellessään Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tuomiota, jonka mukaan Unkarin pitää maksaa korvauksia kahdelle karkotetulle bangladeshilaiselle.

”Tuollaista kansainvälistä periaatetta ei ole. On kuitenkin yli vuosikymmenen jatkunut kansainvälinen kampanja, jossa on sidos George Sorosiin. Sillä pyritään osoittamaan, ettei rajoissa ole järkeä, ja että kansoilla ei ole oikeutta päättää itse kenen kanssa haluavat elää.

”Tuon mukaan olisi luotava kansainvälinen oikeudellinen instituutio valvomaan kansoja sekä kertomaan meille tai päättämään puolestamme kuka saa asua missä ja kenen kanssa. Tuota ajaa jopa laaja älymystön tukiverkosto, joka on julkaissut aiheesta useita näkyviä teoksia. Tämä on erittäin vaarallista.”

Ulkomailta rahoitetaan maahanmuuttoa ajavia järjestöjä

”Toistan vielä kerran: nämä [avoimien rajojen teoriat] on laadittu Sorosin työryhmässä, ja ne ovat myös levittäytyneet useisiin kansainvälisiin instituutioihin. Meidän on kamppailtava ja vastustettava niitä. Meidän on paljastettava heidän toimintansa ja tehtävä selväksi, ettei usein kyseessä ole ihmisoikeusperiaatteet, vaan ahneus ja maahanmuuttobisnes.”

Fidesz-puoluetta johtava Orbán kiitti myös rajoilla toimivia ”armeijan ja poliisin nuoria unkarilaisia, jotka vaikeissa olosuhteissa puolustavat unkarilaisten turvallisuutta”. Hän syytti halveksuen maahanmuuttoa ajavia kansalaisjärjestöjä, jotka ”syyttävät viranomaisten toimivan epäasianmukaisesti, sanoen heidän olevan susia lampaiden vaatteissa, ja jotka muka saavat mielihyvää kohtelemalla tänne saapuvia maahanmuuttajia fyysisesti väärin”.

Orbán tuomitsi tämän ”hirviömäiseksi valheeksi”, ja toisti sitoutuneensa ehkäisemään tällaisia hämärästi ulkomailta rahoitettuja ryhmiä, jotka heikentävät Unkarin päättäväistä ja tehokasta maahanmuuttopolitiikkaa.

”Loppujen lopuksi mitä järkeä näiden nuorten unkarilaisten on puolustaa Unkarin rajaa, jos kansainväliset verkostot avaavat erilaisia oikeudellisia porsaanreikiä? Miksi he ottavat kiinni laittomasti rajan ylittäneitä, miksi he riskeeraavat fyysisen turvallisuutensa, jos koko ajan nämä Budapestin ja Brysselin verkostot petollisesti horjuttavat meitä lainsäädännöllisillä porsaanreillä?”, hän kysyi.

”Mielestäni tämä tilanne on moraalisesti kestämätön. Nämä kansalaisjärjestöiksi itseään kutsuvat eivät ole kansalaisyhteiskunnan järjestöjä. Niillä ei ole mitään tekemistä kansalaisyhteiskunnan järjestöjen kanssa … ne tavoittelevat voittoa meidän kustannuksellamme. Kyseessä on maahanmuuttobisnes.”

James Montgomery / Breitbart 4.4.2017

 

Kansalainen.fi:n käännösartikkeli julkaistu Kansalainen.fi luvalla.

Jukka Rahkonen la 15.04. 07:53

Kommentit: 1

Juha. la 15.04.2017 08:03 0

Myös omat vatuloijamme vannovat juutalaisen monimiljardöörin George Sorksen nimeen tunnontarkasti. Kaikki on Herrassa, sillä omien nukkehallitsijoiden tyhmyyskin on "rajatonta". Parhaimpina esimerkkeinä Alexander Stubb ja hänen "esille" nostamansa Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, jonka "silmiensä tähden" ja tyttömäisen hyväuskoisuuden perikuvan takia olemme kuilun partaalla. Näissä "juhlissa" ei ole edes "juoppokuskia" vaan koko päällystö on tukevassa seilissä. Ja kömpelön vertaukseni mukaisesti "heidän" ei käy tulevassa ulosajossa mitenkään, sillä Jumala suojelee hulluja ja humalaisia. Siis kaksinkertainen "kaikenvaravakuutus".- Voi meitä!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

ma 21.05. 11:11

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

ma 21.05. 11:10

Reijo Tossavainen

Yle-veron tilalle mediavero lisäämään sananvapautta

su 20.05. 17:02

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot