Naisten pikajuoksujoukkue toivottaa tervetulleeksi tiimiin pojan, joka ajattelee olevansa tyttö - Hän on tosi nopea

15-vuotiaalla jo suunnitelmissa hormonit, murrosiän salpaajat ja sukupuolenvaihdos

Ulkomaat pe 14.04.2017 15:17

Cromwellin lukio Connecticutissa hyväksyy tytöksi identifioituneen pojan tyttöjen yleisurheilujoukkueeseen, kertoo Daily Wire.

Poika nimeltä Andraya Yearwood, pinkaisi erittäin hyvin 100 metriä tyttöjä vastaan ja olisi sijoittunut toiseksi viime vuoden osavaltion Openissa.

Yearwoodin vanhemmat Rahsaan Yearwood ja Ngozi Nnaji ilmoittivat, että hän oli transsukupuolinen jo yläasteella. Aikaisemmin hän on juossut koulun poikien joukkueessa, ennen kuin sai luvan osallistua tyttöjen joukkueeseen. Syksyllä Yearwood osallistui tyttöjen cheerleadingiin.

15-vuotiaalla on jo suunnitelmissa ottaa hormonia, murrosiän salpaajia ja hän harkitsee sukupuolenvaihdosta tulevaisuudessa.

"Hienoa kun on tyttö joukkueessa, joka vielä juokseekin melko nopeasti. Se tulee olemaan positiivinen asia koko joukkueelle”, sanoi tyttöjen valmentaja, Brian Calhoun.

Pojan joukkuetoveritytöt toivottavat myös Yearwoodin avosylin tervetulleeksi joukkueeseen.

"Olen ehdottomasti sitä mieltä, että hän tulee olemaan inspiraatio ihmisille. Andraya on hyvin rohkea ja hänellä on paljon kanttia ja sisua pärjätä maailmalla, jossa ei aina olla niin kannustavia ja positiivisia", kertoi Sophia Ehsub, Yearwoodin joukkuetoveri.

Kysyttäessä Yearwoodin äidiltä, onko epäreilua kilpailla poikana nuoria tyttöjä vastaan, hän vastasi, että "tietää sen olevan epäoikeudenmukaista ja väärin, mutta miksi hän ei voisi kilpailla".

"Hän kilpailee, harjoittelee ja loistaa suorituksillaan ja kyvyillään. Eikö siinä ole tarpeeksi? Riittäkööt se. Antaa hänen tehdä niin ja ollaan ylpeitä siitä."

Nuori poika haluaa innostaa muita transihmisiä.

"Toivon todella inspiroivani ihmisiä, mutta en ainoastaan kilparadalla", vakuutti Yearwood.

Tytti Salenius pe 14.04. 15:17

Kommentit: 1

Juha. pe 14.04.2017 16:36 0

Kaikesta tulee todenteolla täyttä "sekasotkua". Onneksi edesmenneen isäni tarvitse katsoa "tälläistä", innokas penkkiurheilija kun oli. Levätköön rauhassa. Melkein kateeksi käy. Toisaalta DDR oli tässäkin "edelläkävijä" jo 1970-luvulla. Tuo kommunismin ihmemaa kun oli. Eikä ilmeisesti "hassumpi" ainakaan Angela Merkelin ja kumpp. mielestä. Stasinkin "taitoja" tarvitaan taas kun "Rautaesirippu" romahti tuoden mukanaan orjuuden tuulet Länsi-Eurooppaan konklaaviin nimeltä, eu -rostoliitto, joka "takaisinmallintaa" Neuvostoliiton "hyveitä" vielä pidemmälle ja korkeammalle. Muka itä vapautui ja demokratisoitui. Ja PAH! Koko ruljanssissa kävi nyt niin, että kun Berliinin muuri kaatui, leyhähti tuosta umpinaisesta bunkkerista myrkylliset kommunismin bakteerit ja kieroutunut maailmankuva kaikkine luonnottomuuksineen, joka oli suoranaiseksi tieteeksi kehitetty tuhoamaan Länsi ja sen kansanvaltaiset demokratiat ja yhteiskuntarakenteet, jotka perustuivat kreikkalaiseen filosofiaan ja kristillisiin arvoihin, jotka ovat olleet pohjana myös maallisille laielle ja yleispäville arvopohjille, johon nuo vapaat ja tervehenkiset yhteiskunnat pohjautuivat ja rakentuivat. Juutalais-kommunistinen hapatus pyrkimyksenä rikkoa ja tuhota kaikki tuo edellä mainitsemani syöksemällä se monikulttuuriseen helvettiin kulttuurimarxismin nimissä haihattaen sen muka tuovan ikuisen rauhan Eurooppaan syyllistämälllä valkoinen rotu kaiken pahan aluksi ja juureksi opettaen tuon rodún edustajat sukupolvi sukupolven jälkeen inhoamaan itseään ja kieriskelemään syyllisyysen tunnoissaan vain siksi, että He ovat saavuttaneet nykyisen asemansa ja elintasonsa sekä toimivat kansallisvaltiot vain omalla kovalla työllä ja kouluttautumisella opiskellen yhä uusia saavutuksia keksinnöillään tuottaen ja modernisoineet maansa ja luoneet niihin vakaat yhteiskuntaolot, joita ovat ainoastaan pyrkineet tuhoten rikkomaan ja maata niiden alta kaivamaan kommunistit ja juutalaisten johtamat toisrotuiset julistaen valkoisen rodu

Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Äänestitkö Ranskassa tai Järvenpäässä Vikodeemusta?

Klo 09:17.

Vieraskynä

Geert Wilders: Valitse vapaus

Klo 09:13.

Professorin Ajatuksia

Etnis-kulttuurinen segregoituminen etenee Suomessakin

Klo 08:48.

Reijo Tossavainen

Perinteinen media suodattaa, jopa valehtelee. Onneksi on some!

Klo 07:29.

Jukka Hankamäki

Ranskan presidentinvaalit: Auttaako Le Pen sosialistit valtaan?

su 23.04. 09:48

videot