Uuden auton saa alleen 159 eurolla kuukaudessa

Uudet ketterämmät autodiilit tulevat markkinoille

Kotimaa pe 14.04.2017 07:49

"Suomen suurin autojen vähittäismyyjä Laakkonen-konserni lanseerasi viime vuonna uuden yksityisasiakkaille suunnatun tuotteen Fiksudiilin, joka on kiinnostanut myös yrityksiä.", kertoo aamun Talouselämä.

”Sitä on myyty meidän tavoitteisiin nähden todella paljon, noin sata sopimusta kuukaudessa. Se ei ole ihme, sillä olihan se kustannuksiltaan kaikkein lähimpänä käteismaksamista Tekniikan Maailman testissäkin", toimitusjohtaja Tero Panhelainen sanoo artikkelissa.

Fiksudiilissä uuden auton saa 2–4 vuodeksi ilman vakuuksia. Sopimuskauden päätyttyä asiakas voi joko lunastaa auton itselleen tai palauttaa sen kauppaan. Halvimmillaan kuukausimaksu jää pienikokoisessa Hyundaissa 159 euroon. Sopimuksen ehtona on neljän vuoden sopimuskausi, jonka aikana autolla saa ajaa yhteensä 60 000 kilometriä.

Nouseva trendi on, että yhä useammat suomalaiset harkitsevat muita vaihtoehtoja perinteisen auton omistamisen rinnalle. Auton voi vuokrata tunniksi tai pariksi vuodeksi. Myös erilaisia yhteisomistukseen perustuvia autopalveluja on tulossa markkinoille, erityisesti tiheään asutuilla alueilla.

 

(Toim.huom: Tämä ei ole maksettu mainos, vaikka tuote ja yritys tällä kertaa mainittu. Uudet ketterämmät auton vuokrausdiilit ovat mielenkiintoista kehitystä.)

Jukka Rahkonen pe 14.04. 07:49

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

videot