Nigel Farage varoittaa vallan vaihtamisesta Syyriassa: "Mitä tapahtuu kun Assad on poissa?"

"Minä vain ihmettelen mikä se vaihtoehto Assadille olisi"

Ulkomaat to 13.04.2017 16:37

Fox Business Networkin keskiviikkoisessa haastattelussa presidentti Donald Trump sanoi, ettei hänellä ole suunnitelmia hyökätä Syyriaan, huolimatta määräämästään hyökkäyksestä Syyrian sotilastukikohtaan viime viikolla, kertoo Fox News.

Trump määräsi hyökkäyksen sen jälkeen kun oli saanut tiedon kemiallisten aseiden käytöstä siviilejä kohtaan ja josta Yhdysvaltojen viranomaiset syyttivät Syyrian presidenttiä Bashar Al-Assadia.

“Me emme ole menossa Syyriaan”, sanoi Trump ohjelmaa juontaneelle Maria Bartiromolle. “Mutta jos näen ihmisten käyttävän järkyttäviä kemiallisia aseita ... ja näen lapsia, jotka kuolevat isiensä käsivarsille, tai näet lasten kamppailevan hengestään ... kun näin sellaista, otin viipymättä yhteyttä kenraali Mattisiin."

Nigel Farage, avainhenkilö Brexitin takana ja Fox Newsin yhteistyökumppani, uskoo Trumpin olevan oikeassa ollessaan varuillaan sekaantumasta enempää Syyrian tilanteeseen, ja aivan erityisesti kaikissa pyrkimyksissä suistaa Assad vallasta.

"Teimme sen Irakissa, teimme sen Libyassa. Minä vain ihmettelen mikä se vaihtoehto Assadille olisi", Farage sanoi "Varney & Co." haastattelussa tänään.

Jukka Rahkonen to 13.04. 16:37

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

videot