Ajaako Habiba Ali espoolaisten asioita kunnanvaltuustossa?

Espoon kaupunginvaltuustoon pääsi muuan somalialainen seitsemän lapsen yksinhuoltaja Habiba Ali

Kotimaa ti 11.04.2017 17:52
Habiba Ali

Hän on seitsemän lapsen yksinhuoltaja. Tämä ei ole oleellista, on selvää, että hän käyttää miehensä kanssa hyväkseen suomalaista sosiaaliturvajärjestelmää. Oleellisempaa on missä Habiba Ali työskentelee.

Hän työskentelee Kirkon Ulkomaanavun ”radikalisaation vastaisen hankkeen projektikoordinaattorina”. Kirkon Ulkomaanavun informaation mukaan Habiba Alin yksi toimenkuvaan kuuluva tehtävä on työ ”entisten vierastaistelijoiden integroimiseksi yhteiskuntaan”.

Toisin sanoen Habiba Ali puuhastelee kirkon virassa niiden afrikkalaisten ja arabien parissa, jotka ja ovat lähteneet Suomesta Syyriaan isikseen tai Somaliaan al-Shabaabiin tappamaan ihmisiä.

Habiba Ali kertoo kirkon Ulkomaanavun nettisivulla:

– Jos nuori lähtee esimerkiksi sota-alueelle, tämä on kriisin paikka perheessä. Voi olla että nuoresta on oltu huolissaan jo pidemmän aikaa mutta ei ole tiedetty, millaista apua olisi tarjolla tai tunnistettu avun tarvetta ajoissa. Näistä asioista voi olla vaikea puhua ulkopuolisille.

Habiba Alin ja Kirkon Ulkomaanavun mukaan kotiin palaavien jihadistien paijaaminen ennaltaehkäisee heitä edelleen värväämästä muita nuoria isikseen.

Toimiiko tällainen?

Ei tietenkään toimi, jos katsoo esimerkkejä Ruotsista.

Esimerkiksi Örebron kaupunki, josta on matkustanut kymmeniä musliminuorukaisia tappohommiin Lähi-itään ja Somaliaan, yritettiin ”integroitumista takaisin yhteiskuntaan”. Kun muslimi saapui kotiin Örebroon hänelle annettiin asunto ja hän pääsi kaupungin puisto-osastolle tukityöllistettynä töihin.

Kuitenkaan tämä ei auttanut. Ilmeni, että jihadistit kävivät vain paikkaamassa haavojaan ruotsalaisten veronmaksajien kustannuksella, lepäsivät ja lähtivät takaisin jihadiin. Jihadisteja ei siis yksinkertaisesti voi käännyttää rauhalliseen länsimaiseen elämäntyyliin. Vaikka heille annettaisiin kaikki, he pysyvät ”radikalisoituneina”.

Myös Tukholmassa on yritetty samaa. Kun jihadisti saapuu takaisin Rinkebyhyn, hänelle annetaan asunto, terapiaa, sairaanhoitoa ja sosiaalirahaa. Toisin sanoen jihadisti saa palkinnon kun hän palaa tappohommista. Jos siihen asti on ollut ilmainen ylläpito, jatkuu täyshoito entistä ehompana.

Veronmaksajan kannalta on aiheellista kysyä, pitääkö heidän maksaa ISIS:ssä haavoittuneelle tai psyykkisesti romahtaneelle jihadistille ilmainen loppuelämän kestävä ylläpito eläkkeen muodossa. Pitääkö jihadisti, joka lähtee ISIS:iin uskonvakaumuksensa takia, palkita huolenpidolla? ISIS:ssä  olevat muslimit kun ovat aivan niitä samoja muslimeja, joita oli Tukholman terroristi, Nizzan tai Pariisin terroristit.

Kysymys on erittäin aiheellinen.

Suomessa asuvat sotapakolaiset tai heidän jälkeläisensä ovat osoittaneet jihadiin lähdöllä, että eivät ole oikeita sotaa ja vainoa paenneita vaan juuri niitä, jotka aiheuttavat ihmisistä pakolaisia.

Miksi heitä sitten pitää elättää Suomessa?

Habiba Ali ei aja Espoon kunnanvaltuustossa espoolaisten asioita. Hänen sympatiansa eivät ole espoolaisten puolella vaan somalialaisten ja sen jälkeen muslimien. Hänen intresseissään eivät ole Leppävaaran kaavoitusasiat, Kivenlahden uimarannan kunnostus tai Bembölen katuvalaistus vaan somalien ja muiden muslimien etuoikeudet. Habiba Ali ei käytännössä tiedä Espoosta, sen teknisistä asioista tai muistakaan kunnallisen puolen asioista yhtään mitään. Se ei häntä edes kiinnosta.

 

Artikkeli julkaistu Kansalainen.fi:n luvalla

Jukka Rahkonen ti 11.04. 17:52

Kommentit: 2

Juha. ti 11.04.2017 22:23 0

"valkoiset negridit eivät ole sen parempia". On aivan sama ja syytä vailla itkeä sitä "ajatteleeko" tuo "projektivastaava" "hyvässä lihassa" oleva somali meitä??? Voi lohduttaa ja samalla kasvattaa vielä niitä sinisilmäisiä suomalaisia, että meitä ei ajattele kukaan muulloin kuin veroilmoituksen palautuspäivän eräpäiväinä. Suomi on suomalaiselle susi. Suomi on suomalaisille tylyin paikka maailmassa. Kenties pahempaan paikkaan meneminen vaatii lähtemistä toiselle planeetalle ja Jupiteriin, jossa plasmainen kuumuus ammoniakkihöyryineen on liikaa suomalaisella saunakulttuurillekin. Suomalaisia on syyllistämällä syyllistetty vuosikymmeniä. Ensin sodalla Neuvostoliittoa vastaan Saksan rinnalla. 1960-1970-luvulla YK:n propakandalla kehittyneiden teollisuusmaiden riistosta kehitysmaita kohtaan jo pikku naskaleista lähtien näyttämällä Afrikan nälkää näkeviä suuri silmäisiä mustia lapsia antaen ymmärtää, että sinä ja perheesi takia nuo kurjat ovat niin kurjia kuin ovat. "Ympäristäopin" tunnilla kerrottiin luonnon saastumisesta ja siitä kuinka maailma tukehtuu ja kuolee huomenna ilman saasteisiin autojen pakoputkien, tehtaan tupruttavien piippujen vuoksi, vesistöt saastuvat, kalat kuolevat. Vielä muistettakoon 1970-luvun "monikulttuurisuus" -haihatus ja eri rotuja ei ole - muoti - - Rooman kongressin (konklaavin) ennustus siitä, että öljy loppuu komen viikon kuluttua kuin seinään ja fossiiliset polttoaineet täytyy korvata hetimiten aurinkotuulilla. Kyseessä on siis "Energiakriisi", joka sai eräät kaujppalat sammuttamaan joka toisen valotolpan valot. TV:ssä kehoitettiin säästämään sähköä, laskemaan lämmityksen huonelämpötiloja. Suuret kaupungit ja taajamat eivät juurikaan muuttaneet tapojaan, mutta maaseutujen huivipäiset mummot istuivat pimeässä talvi-illat "säästäen" sähköä kun herrat niin käskivät tehdä. Nuo raukat wanhat puutteen, nälän ja sodan kokeneet ihmiset yksinkertaisuuksissaan "palvelivat" hautaansa saakka "isänmaataan", jota ei pidetty minkään arvoisena eikä its

Jukka P. ke 12.04.2017 12:12 1

Oikea Media voisi repäistä ja tehdä jutun näistä somalialaisista "yksinhuoltajista", jotka ilmiselvästi syyllistyvät petokseen. Varsinkin kiinnostaisi kuinka aktiivisesti sosiaalitoimi tutkiin näiden yksinhuoltajien perhetilanteita.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

Alan Salehzadeh

Miksi Trump sanoi Yhdysvallat irti Iranin ydinsopimuksesta ja mitä siitä seuraa?

la 19.05. 12:49

Arto Luukkanen

MTV 3 - Palkinto hyvästä journalismista?

la 19.05. 12:42

Timo Vihavainen

Tunnettu sotilas

la 19.05. 12:41

videot