Jacob s New Dress -lastenkirja pois oppitunneilta Pohjois-Carolinassa

"Ala-asteella tarkoitus on oppia kirjoittamaan, lukemaan ja laskemaan"

Ulkomaat ke 29.03.2017 09:15
Kuva: Breitbart

Charlotte-Mecklenburgin koulut Pohjois-Carolinassa joutuivat vetämään kiistanalaisen ”Jacob´s New Dress” -kirjan pois opetussuunnitelmasta, koska useimmat opettajat valittivat kirjan sukupuolineutraalisesta sisällöstä lainsäätäjille, kertoo Breitbart.

Kirja oli alun perin suunniteltu ensimmäisen luokan oppikirjaksi ja olla osana kiusaamisen ja lasten hyväksikäytön vastaista kampanjaa.

”Jacob`s New Dress” on vuonna 2014 kirjoitettu tarina pojasta, joka tykkää pukeutua prinsessamekkoon, mutta jota ikätoverit kiusaavat sen takia. Kirjan tarkoitus on opettaa lapsille, että kaikki eivät ole sujut oman sukupuolensa kanssa ja transsukupuolinen käyttäytyminen on aivan normaalia.

Perhearvoja puolustava The North Carolina Values Coalition -järjestö kiinnitti asiaan huomiota ja tuomitsi tiedotteessaan sukupuolineutraalien oppikurssien tuomisen oppitunneille eikä pitänyt sopivana sitä kenellekään lapselle, joiden vanhemmat tukevat perinteisiä perhearvoja.

”Peruskouluissamme tarkoitus on opettaa kirjoittamaan, lukemaan ja laskemaan, ei rohkaisemaan poikia pukeutumaan mekkoihin.”

Kirja vedettiin pois ja se päätettiin korvata värikirjalla, jossa sinisin ja punaisin värein ja mielikuvin opetetaan lapsien sisäisen minuuden olevan sitä ”mitä pään sisällä hoetaan”.

Charlotte Mecklenburgin koululautakunnat eivät kuitenkaan jätä asiaa tähän, vaan valmistelevat parhaillaan opetussuunnitelmaansa agendaa, jossa seksuaalinen suuntautuminen ja sukupuoli-identiteetti olisi osa monimuotoista monikulttuurista politiikkaa.

Yhdysvalloissa opettajat ovat omalla esimerkillään ajaneet samaa agendaa kertomalla omasta seksuaalisesta suuntautumisestaan ja vakuuttavat pikkulapsia hyväksymään homoseksuaalisuuden osaksi normaalia elämää.

Myös Suomessa Opettaja-lehti on halukas tuomaan moninaisuutta entistä vahvemmin esille. ”Ei pidä puhua heti isästä ja äidistä.”

Tytti Salenius ke 29.03. 09:15

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot